Wie zijn wij?

Autocentrum asten vindt u op het woonwerkindustrieterrein Nobis te Asten. Hier woon ik, naast het bedrijf samen met mijn vrouw en twee kinderen.
Al jaren was ik actief in de autowereld. Eerst samen met mijn vader in een v.o.f. Na zijn overlijden koos ik ervoor om bij een autodealer te gaan werken.
Gedurende deze jaren heb ik nog veel van het vak bijgeleerd.
Toch sluit het werken in een showroom met voornamelijk nieuwe auto's niet aan bij mijn interesse. Met name de in-en verkoop van occasions vind ik leuk.
Niet elke portemonne is toereikend voor een nieuwe auto of men zoekt een tweede auto voor de kilometers rondom huis. Ik vind het een uitdaging om u een geschikte auto te leveren die binnen het budget past.
Zoekt u een auto die niet duurder is als 5000,00 euro dan bent u bij mij op het juiste adres. Als er in de voorraad niet staat wat u zoekt regel ik op zeer korte termijn voor u een auto van uw keuze.
Omdat ik als geen ander weet dat iedereen het druk heeft tegenwoordig kunt u ook in de avonduren of in het weekend bij mij terecht. Als u even belt maken we een afspraak. Ik zorg ervoor dat de koffie klaar staat,

Vriendelijke Groeten,
John Lans